Parfumurile perfecte

Domeniul beauty este in continua crestere, iar frumusetea nu inseamna doar sume exagerate, ci elemente care sa contribuie la imbunatatirea si mentinerea ei.

Frumusetea vine din interiorul fiecaruia dintre noi, iar parfumurile unisex ajuta la cresterea increderii de sine, dar si la afirmare, datorita notelor de varf impresionante.

Brandul „Amylia” a aparut din dorinta de a oferi parfumuri de lux atat in Romania, cat si in Europa, la preturi accesibile, astfel reconstruind ideea de parfumuri de calitate, prin aducerea pe piata a unei game variate de parfumuri si note de varf, din care oamenii sa se delecteze si de care sa se indragosteasca.

Povestea noastra este mai mult decat arome, esente si dezvoltarea parfumurilor, povestea noastra poate fi si povestea ta.

Amalia Georgescu Ceo Amylia

De ce iubim parfumurile

Notele florale

Transforma parfumurile in povesti cu adevarat placute si aduc atingeri delicate persoanelor ce le poarta.

Combinatii unice

Fiecare parfum are personalitatea sa, iar combinatiile unice a esentelor aromate sunt create special pentru a aduce zambetul pe buze, atunci cand sunt resimtite.

Note de varf luxoase

In parfumurile dezvoltate, notele de varf sunt unele luxoase, puternice si senzuale, fiind un element cheie in jocul seductiei.

Senzatii contradictorii irezistibile

Puterea seductiei este stapanita prin parfumurile care provoaca dependenta. Prin aromele de neratat, picaturile de parfum te vor face sa te indragostesti.

Cadouri de lux

Prin oferirea unui parfum se scrie o noua poveste de dragoste, dintre acesta si cel ce il poarta.

Ies in evidenta

Datorita accentelor exotice, un parfum poate iesi in evidenta si poate impresiona in orice moment.

Tipuri de parfumuri

In gama noastra de parfumuri se regasesc numeroase esente, fie lemnoase, revigorante, senzuale, florale sau exotice.

Parfumuri unisex revigorante

Parfumuri revigorante

Accentele citrice confera prospetime si imbie ori de cate ori picaturile de parfum ajung pe piele.

Parfumuri unisex florale

Parfumuri florale

Atingerea unui parfum floral este unica si se poate asemana cu o atingere fina, delicata si dulce.

Parfumuri unisex exotice

Parfumuri exotice

Esentele exotice combinate cu note de varf precum mosc (musk) sau vanilie trimit cu gandul la senzualitate.

Parfumuri unisex lemnoase

Parfumuri lemnoase

Cele mai puternice accente in parfumuri sunt cele lemnoase, aducand in prim plan puterea seductiei.

Pasiunea pentru frumusete

Parfumul este elementul ce contureaza caracterul fiecarei persoane, iar frumusetea poate fi intretinuta prin esentele si combinatiile unice.

Brandul nostru romanesc, Amylia, lucreaza la dezvoltarea unor solutii accesibile tuturor, atat in ceea ce priveste parfumurile de lux, cat si in ceea ce priveste variantele de ingrijire a pielii.

Dorinta noastra de a oferi produse de lux, calitative si convenabile a aparut din pasiunea pentru frumusete. Ne dorim ca toti cei care isi doresc sa lucreze la propriu aspect si sa il imbunatateasca sau sa il intretina sa se indrepte catre produse de lux, care aduc numeroase beneficii.

Stim ca din ce in ce mai multi dintre noi cautam variantele potrivite pentru a impresiona si pentru a ne creste increderea in sine, astfel ca, Amylia vine in ajutorul vostru.

Parfumuri barbat si dama

Parfumuri unisex

Lumea Amylia este lumea in care dezvoltam si combinam esentele unice pe care le vom transmite mai departe, catre cei ce cauta parfumuri de lux, senzuale si esentiale in frumusete.

Parfum unisex King
Parfum dama Queen
Parfum dama Shine
Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.