In cautarea aromei perfecte, parfumul de semnatura Amylia

Un parfum de semnatura este unul dintre acele parfumuri care te defineste, prin care oamenii te recunosc. El trebuie sa fie compatibil cu personalitatea ta si cu chimia corpului tau. Iti stimuleaza starea de spirit, iti face ziua mai buna, proiecteaza si amplifica imaginea ta.

Viata este o calatorie pe care o facem cu rabdare, zi de zi. Traim mereu experiente noi, dar pastram amintirea celor care au avut un rol important in viata noastra, care ne-au modelat personalitatea. Alegem sa luam cu noi mai departe doar ce este semnificativ si relevant. La fel este si in cazul parfumurilor. Si pentru ca are un rol atat de important, ia-ti timp sa faci aceasta alegere.

Semnatura ta este o reflectare a personalitatii tale si o imagine pe care o trimiti lumii despre cum esti tu: unica, speciala si pretioasa!

Amalia Georgescu Ceo Amylia

De ce iubim parfumurile

Ne fac mai fericiti

Aroma potrivita ne face sa ne simtim mai bine atat pe noi, cat si pe cei din jurul nostru. Parfumul este cel mai simplu mod de a crea si oferi fericire.

Creeaza o stare de bine

Un parfum de lux poate avea un efect pozitiv asupra starii noastre de spirit si poate ajuta la reducerea stresului.

Cresc increderea in sine

Purtarea unui parfum cu miros placut ne poate creste stima de sine si ne poate face sa ne simtim mai placuti si mai dezirabili.

Pun in evidenta personalitatea

De la seductia partenerului, pana la prezenta mai armonioasa la locul de munca sau chiar la constuirea identitatii noastre in orice grup social, un parfum poate fi folosit ca instrument pentru a comunica fara cuvinte, dar foarte convingator.

Genereaza emotii

Exista o asociere puternica intre simtul mirosului si memorie. De aceea este atat de important sa alegem parfumuri potrivite amintirilor noastre.  Aromele florale pot readuce amintiri pline de caldura ale unei persoane dragi, in timp ce parfumul de nuca de cocos ne poate aminti de zile fara griji si plaje exotice.

Tipuri de parfumuri Amylia

In gama noastra de parfumuri se regasesc numeroase esente, fie lemnoase, revigorante, senzuale, florale sau exotice.

Parfumuri unisex revigorante

Arome citrice

Sunt foarte proaspete, usoare, revigorante si potrivite pentru purtare zilnica. Tonurile lor sunt distinctive, dar suave.

Parfumuri unisex florale

Arome florale

Evoca feminitate, delicatete si romantism. Sunt foarte potrivite pentru o persoane deschise, sociabile si optimiste.

Parfumuri unisex exotice

Arome exotice

Esentele exotice combinate cu note de varf de mosc sau vanilie trimit cu gandul la senzualitate, seductie si mister.

Parfumuri unisex lemnoase

Arome lemnoase

Distincte si persistente, acestea sunt preferate de oamenii curajosi, care vor sa fie remarcati.

Valorile brandului Amylia

  • Pasiune pentru frumusete
  • Inovatie – produse de calitate pentru o vitata mai buna
  • Incredere in oameni
  • Succes

Frumusetea inseamna sanatate, armonie si seductie. Frumusetea este obiectul iubirii si ne aduce succes. Pentru noi insa, inseamna mai mult - caracter, bunatate fata de noi insine si fata de ceilalti, forta si incredere in sine. Adevarata frumusete provine din personalitatea noastra, din alegerile pe care le facem si din modul in care ii facem pe ceilalti sa se simta in prezenta noastra.

Produsele Amylia sunt pentru si despre oameni unici, cu visuri si dorinte unice. Pentru voi am creat parfumuri unicat si va oferim produse de ingrijire personala, din gama premium. Si pentru ca vrem sa testati tot ce este mai bun, linia de produse cosmetice Amylia se va extinde cu un nou produs revolutionar care are ca ingredient pulberea de diamant.

Parfumuri barbat si dama

Parfumuri unisex

Fara bariere si granite de gen, am creat cu pasiune si curaj o aroma moderna, unica, versatila si distincta. 

Parfum unisex King
Parfum dama Queen
Parfum dama Shine
Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.